A KONFERENCIA ÖKOLÓGIA LÁBNYOMA

A konferencia témájának szellemiségében kiemelt figyelmet fordítunk a szervezés során a rendezvény ökológiai lábnyomának a csökkentésére, amelyet többek között a helyi, szezonális és vegetáriánus ételek biztosításával, az újrahasznosított anyagok felhasználásával kívánunk elérni. Kérjük, Ön is járuljon ehhez hozzá, és válassza a közösségi közlekedést a konferenciára jövet!
Emellett a GreenDependent Intézet segítségével kiszámítjuk a rendezvény teljes karbon lábnyomát, és a résztvevők önkéntes hozzájárulásának felhasználásával hazai gyümölcsfák ültetésével semlegesítjük a konferencia ezen káros következményeit.

A KONFERENCIA NYELVE

Az előadások többsége magyar nyelven hangzik el, leszámítva a külföldi előadók előadásait és a Körforgásos gondolkodás és cselekvés című műhelymunkát, amelyet holland előadóink tartanak. A teljes konferencián angol-magyar nyelvű tolmácsolást biztosítunk.

MEGKÖZELÍTÉS

A helyszín közösségi közlekedéssel könnyen megközelíthető a Széna tér és a Széll Kálmán tér felől.

Amennyiben elkerülhetetlen, hogy a konferenciára autóval érkezzen, úgy a Millenárisra látogató vendégek számára kényelmes parkolási lehetőség biztosított a Millenáris fedett mélygarázsában, díjfizetés ellenében. Behajtás a Kis Rókus utca felől.