Kurzus 4.rész

IV. Megvalósítás vállalati szinten – A körforgásos változások elindítása, menedzselése és finanszírozása

4.1 Bevezetés
Bevezető videó a kurzus negyedik részéhez.
4.2 Vállalatok közötti együttműködés az értékláncon keresztül
A vállalatok közötti együttműködés, mint a körforgásos gazdaság alapja. Milyen szerepe van a Dutch aWEARness cégnek mint láncigazgatónak egy textilipari értékláncban?
4.3 A körforgásos vállalat szempontjai és megvalósítása
A körforgásos működésre való áttérésnek számtalan lépése és nélkülözhetetlen eleme van. A legfontosabbakat vesszük most sorra, hogy Ön is elindulhasson ezen az úton a cégénél.
4.4 A körforgásos gazdaság jogszabályi környezete
Az Európai Unió Körforgásos Gazdasági Csomagja és a hazai jogszabályok.
4.5 Finanszírozási lehetőségek
Milyen forrásokból finanszírozhatjuk a körforgásos működésre való áttérést? Hitelek, hitelgaranciák, támogatások, tőkebefektetések különböző forrásokból.
4.6 Hasznos honlapok
Körforgásos gazdaságról szóló legfontosabb portálok és szervezetek, ahol bővebben tájékozódhat és hazai és nemzetközi szakmai partnerekre találhat.
4,7 Legyen Ön is aktív résztvevője az online kurzusunknak!

A korábbiakat olvasva biztosan Ön is elgondolkodott, hogy miként lehetséges áttérni a körforgásos működésre az Ön cégénél is. Írja meg nekünk, hogy milyen lehetőségeket lát erre, illetve milyen akadályok és kihívások nehezíthetik meg az átállást!

A beérkezett jó példákat a kurzus további moduljaiban és a Circular Hungary 2017 konferencián és expon is igyekszünk a lehetőségek szerint bemutatni.

A példákat és bármilyen, a kurzussal kapcsolatos visszajelzést ezen az email címen várunk: kurzus@circularhungary.hu