TEVÉKENYSÉG

A Körforgásos Klub a Körforgásos Gazdaságért Alapítvány (KGA) szakmai-támogatói fóruma, melyben olyan cégek és szervezetek vesznek részt, melyek valamilyen formában alkalmazzák a körforgásos üzleti modelleket, vagy ezt tervezik a közeljövőben.

A Körforgásos Klubban lehetőség van a résztvevő cégek és szervezetek gyakorlatainak megismerésére, a körforgásos gazdaság hazai és külföldi fejleményeinek figyelemmel kísérésére, a (KGA) szakmai fórumain történő részvételre és bemutatkozásra.

A Körforgásos Klubba mérettől, tevékenységtől, tulajdonosi háttértől függetlenül bármilyen vállalatot, illetve szakmai szervezetet szívesen látunk. Ami fontos, hogy termékeiben, szolgáltatásaiban, működésében megjelenjen a körforgásos gazdaság valamelyik jellemző tulajdonsága, és kész legyen megosztani tapasztalatait, gyakorlatát a Körforgásos Klub többi tagjával.  A körforgásos gazdaság egyik fontos ismérve az együttműködés, hiszen önmagában egy vállalkozás sem képes az anyag- és erőforrás áramait körfolyamatokba szervezni. Ezért a Körforgásos Klubban a vállalatok között együttműködést, és az egymástól való tanulást is elő kívánjuk mozdítani.


Hogyan működik a Körforgásos Klub?

 

  • A Körforgásos Klub a KGA keretében, nem jogi szervezetként működik;
  • A Klub működéséhez szükséges infrastruktúrát a KGA biztosítja;
  • A Körforgásos Klub szakmai tevékenységére a KGA vezetősége tesz javaslatot, de a tagok határozzák meg;
  • A Körforgásos Klubhoz bármely magyarországi bejegyzésű vállalat vagy szakmai szervezet csatlakozhat;
  • A tagság a felvételi kérelem benyújtásával és az éves tagsági díj átutalásával jön létre


Milyen előnyöket kínál a tagság?